Direct la continutul paginii »

Sistelma SRLFURNIZOR AUTORIZAT DE FORMARE PROFESIONALA PENTRU OCUPATIA: OPERATOR IN DOMENIUL PROIECTARII ASISTATE DE CALCULATOR

Proiectare asistata de calculator (CAD). Este un curs in care se deprind cunostintele si abilitatile pentru a utiliza soft-urile si caracteristicile standard pentru majoritatea aplicatiilor CAD.

Cursurile se desfasoara in grupe de minim 6 - maxim 10 cursanti, in conditii de dotare cu tehnica de calcul de ultima ora.

Utilizarea in continuare a unor softuri de proiectare asistata specifice diferitelor domenii (arhicad, cadelec, solid works, solid edge etc.) devine o chestiune facila de specializare individuala prin deprinderea utilizarii diferitelor biblioteci de obiecte caracteristice acestor domenii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sistelma SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sistelma SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sistelma SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.876