Direct la continutul paginii »

Criton Rtc Serv Exim SRLCRITON RTC este o societate specializată în producerea şi comercializarea materialelor didactice pentru gradiniţe şi şcoli.

"Trusa de forme geometrice - Dienes", "Învăţăm să numărăm" produsă în trei variante ilustrative, "Caută perechea", table de scris fixe sau mobile rabatabile, aviziere, panouri de afişaj lucrări, sunt cateva din produsele noastre.

Materialele didactice propuse sunt concepute pentru a fi folosite pe parcursul a mai multor ani de studiu.

Numeroase gradinite din Bucuresti dar si din tara detin si folosesc materialul didactic produs de noi, indeplinind apreciera atat a copiilor dar si a educatoarelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Criton Rtc Serv Exim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Criton Rtc Serv Exim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Criton Rtc Serv Exim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.858