Direct la continutul paginii »

Ovidius Protguard SRLOvidius Protguard, companie privată, cu capital integral românesc, are o istorie de aproape 2 decenii.
Fondată în anul 1991, în Bucureşti, Protguard Naţional a deschis calea, în nou Românie capitalistă, în ceea ce priveşte serviciile profesionale, private, de pază şi securitate.

Anul 2000 a însemnat un prim moment cheie în dezvoltarea companiei. Acţionarii, având ca scop îmbunătăţirea continuă a serviciilor şi întărirea poziţiei companiei pe piaţă, au decis ca unele dintre filiale să se transforme în persoane juridice distincte.

În momentul de faţă, Ovidius Protguard acoperă, cu prioritate, cele mai importante două direcţii din serviciile de pază şi securitate, respectiv paza umană şi sistemele electronice de supraveghere şi antiefracţie, care satisfac cerinţele unei palete largi de beneficiariContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ovidius Protguard SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ovidius Protguard SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ovidius Protguard SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.418