Direct la continutul paginii »

Affiche Media SRLAffiche Media este o companie cu capital integral privat, fondata in anul 2006 si are ca obiect de activitate comercializarea de materiale pentru industria de productie publicitara.

S-a lansat sub denumirea de Grafityp Distribution, fiind reprezentant exclusiv in Romania al producatorului belgian Grafityp Selfadhesive Products, dar ulterior a decis extinderea portofoliului de produse si odata cu aceasta, anunta schimbarea identitatii companiei.

GRAFITACK – folii adezive pentru cutter-plotter GRAFICAST – folii decorative auto pentru cutter- plotter. GRAFIPRINT – folii si hartii adezive imprimabile digital (Grafiprint Solvent, Grafiprint Eco-Solvent, Grafiprint Inkjet, Grafiprint Laminates si Sistemul Grafiwrap).

Acestea pot fi utilizate atat in atelierele de productie publicitara in vederea realizarii de panouri publicitare, casete luminoase, bannere, serigrafie, decorare mijloace de transport, cat si in domeniul constructiilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Affiche Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Affiche Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Affiche Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.