Direct la continutul paginii »

Swarco Traffic Romania SRLControlul şi gestionarea traficului rămâne o provocare deosebită în oraşele dens populate. O utilizare mai eficientă a capacităţilor drumurilor existente, fluxurile de trafic armonizate, controlul traficului privind emisiile de CO2, prioritizarea mijloacelor de transport public şi concentrarea asupra siguranţei pietonilor, sunt unele dintre abordările SWARCO pentru o mai bună gestionare a mobilitaţii urbane.

Sistemele de marcare aeroportuara fabricate de SWARCO VICAS sunt singurele sisteme agrementate de institutele specializate din Romania.

Sistemele de marcare rutiera SWARCO VICAS sunt omologate de Institutul german BASt si agrementate in Romania.

Prioritizarea mijloacelor de transport public, cum ar fi autobuzele şi tramvaiele, poate face trecerea la acest mod de transport mai atractiva. Dispozitivele de informare a şoferilor şi a pasagerilor din mijloacele de transport public sunt o parte integrantă a portofoliului SWARCO.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Swarco Traffic Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Swarco Traffic Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Swarco Traffic Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.206