Direct la continutul paginii »

Connect Guard Security SRLS.C. CONNECT GUARD SECURITY S.R.L. dezvolta solutii optime de securitate adaptate ideal la nevoile specifice fiecarui beneficiar.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, intampinam nevoile acestora prin calitatea serviciilor noastre, astfel incat sa devenim un partener de incredere.

Pentru a raspunde cu maxim de eficieta nevoilor de piata, oferta de servicii este individualizata in functie de cerintele fiecarui client. Din acest motiv venim in intampinarea Beneficiarilor cu consultanti specializati, care analizeaza cu atentie obiectivele, pentru a va putea oferi pachetul de servicii de care aveti nevoie.

Paza si protectia bunurilor si valorilor se realizeaza prin agenti de paza si protectie dotati corespunzator ce efectueaza operatiuni la puncte (obiective) fixe si interventie rapida intr-un program 24 din 24 in caz de necesitate a echipelor operative de interventie formate din agenti de paza si protectie bine instruiti, inarmati si dotati cu mijloace de interventie.

Conform Protocolului incheiat intre Connect Guard Security si Inspectoratul de Politie al Judetului Braila, Directia de Paza si Ordine Publica, angajatii societatii sunt sustinuti permanent de echipaje de Politie, cele doua dispecerate fiind in legatura radio directa.

Connect Guard Security monitorizeaza prin dispecerat propriu sistemele de securitate si interventie prin echipaje proprii in cazuri de alarma.

Timp de interventie 1-4 minute.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Connect Guard Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Connect Guard Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Connect Guard Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Connect Guard Security SRL


30.205