Direct la continutul paginii »

Tinted Window SRL

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

36.790

Folii auto LLumar in Bucuresti. Atelier autorizat RAR pentru montaj folii auto. Preturi mici, montaj professional in 2 ore. Nu se demonteaza nimic de pe masina.

Pentru orice folie auto autorizata montata la SC Tinted Window SRL, veti primii o garantie care variaza intre 3 si 12 ani in functie de modelul de folie auto. Garantia acopera defectele de fabricatie sau montaj, care au ca rezultat formarea de bule, exfolierea sau decolorarea foliei auto. In perioada de garantie, daca este cazul, va inlocuim orice folie auto fara costuri suplimentare. Aplicam si folii auto antiefractie ce asigura o protectie majora în cazul unor accidente.

 Oferim la comanda piese auto de la cei mai buni producatori pentru toate marcile de masini. Va punem la dispozitie anvelope, jante, filtre auto, ulei, accesorii auto, frana, esapament, elemente optica, sistem AC, piese pentru motor, directie si suspensie, transmisie si produse universale la cele mai bune preturi, cu livrare gratuita in Bucuresti.

Va invitam sa vizitati si pagina noastra de facebook Folie Auto.


  Tinted-window-srl
  Folie Auto LLumar ATC 20 CH SR HPR - Folie auto LLumar ATC 20 seria Esprit. Foliile auto LLumar sunt durabile si nu necesita o intretinere speciala. Nu demontam nimic de pe ...
  Tinted-window-srl
  Folie Auto LLumar LA 05 BK SR HPR - Folie auto LLumar LA 05 seria Basic. Foliile auto LLumar sunt durabile si nu necesita o intretinere speciala. Nu demontam nimic de pe ...
  Tinted-window-srl
  Folie Auto LLumar LA 15 BK SR HPR - Folie auto LLumar LA 15 seria Basic. Foliile auto LLumar sunt durabile si nu necesita o intretinere speciala. Nu demontam nimic de pe ...
  Tinted-window-srl
  Ford Focus Break - Folie auto Ford Focus Break, LLumar Esprit Series, 23% transparenta. 
  Tinted-window-srl
  Folie auto Ford Focus. - Folie auto LLumar ATC 5% montata pe Ford Focus in atelierul Tinted. Click pe imagine pentru a vedea mai multe imagini cu Ford Focus.
  Tinted-window-srl
  Folie auto BMW seria 3 cabrio. - Folie auto LLumar Basic Series, 49 % transparenta. BMW seria 3 cabrio. Click pe imagine pentru detalii.
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Contacteaza compania Tinted Window SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Tinted Window SRL

 • 0727676367

 • office@tinted.ro

 • b-dul. Magheru nr. 6-8 (Ciclop) , Sector 1, Bucuresti