Direct la continutul paginii »

Web Info SRLBusinesshouse.ro este un produs al SC WEB INFO SRL care se adreseaza tuturor utilizatorilor de Internet – cea mai rapida si moderna metoda de informare si cautare, interesati de activitatile, produsele, ofertele companiilor romanesti.

Businesshouse.ro este orientat pe segmentul Business to Business si doreste sa devina o sursa de referinta pentru oricine activeaza in domeniul afacerilor, pentru cei in cautare de informatii si oportunitati noi. Businesshouse.ro cuprinde mai multe sectiuni adaptate in functie de domeniul de activitate al fiecarei companii, avand in structura sa posibilitatea de afisare a produselor firmei, a ofertelor de produse si servicii, cautarea de parteneri noi sau colaboratori.

Businesshouse.ro are la baza o echipa tanara, dinamica, creativa care pune accentul pe calitate, nevoile clientilor si ale pietei. Scopul nostru este sa devenim un instrument important in dezvoltarea afacerii dumneavoastra.


Meniul „Companii”

In acesta sectiune, dupa selectarea categoriei principale de activitate si a subdomeniului dorit, companiile vor fi prezentate cu datele de contact, descriere, serviciile si produsele oferite de acestea, ofertele de produse sau servicii, cererile/ofertele de colaborari.

Meniul „Produse”

Produsele companiilor sunt structurate pe categoriile principale de activitate si subcategorii. Paginile produselor contin descrierea, detaliile tehnice daca este cazul, fotografiile produsului cat si datele firmei care il pun la dispozitie.

Meniul „Oferte”

Aici sunt cuprinse toate anunturile privind vanzarea, cupararea de produse sau servicii si de asemenea anunturile de tip discount care au un pret special fata de cel de oferta.

Meniul „Colaborari”

Aceasta sectiune cuprinde toate anunturile pentru cooperari, colaborari, parteneriate de afaceri intre firme sau persoane.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Web Info SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Web Info SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Web Info SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.