Direct la continutul paginii »

Prolink System SRLPrin calitatea superioara a infrastructurii (FTTH, routere Cisco, servere de ultima generatie) si a serviciilor de internet, ne situam deasupra competitiei prin vitezele de transfer atinse.

Prolink, este un proiect nou, si putem spune cu mandrie ca a devenit in scurt timp unul din liderii pe piata din Bucuresti in servicii de internet, ofertele noastre venind in sprijinul celor ce doresc acces rapid la informatie, eficient si sigur dar cu un suport tehnic de calitate.

Am proiectat ProlinkSystem ca o afacere pe termen lung, punand accent pe calitatea serviciilor oferite, pe dorinta de afirmare dar si pe pregatirea tehnica si puterea de munca a echipei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prolink System SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Prolink System SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prolink System SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.707