Direct la continutul paginii »

Focus Sat Romania SRLFocus Sat, companie membră a grupului UPC, oferă clienţilor săi servicii de televiziune digitală prin satelit (cunoscută sub numele de Direct-to-Home (DTH)), la standarde înalte de calitate şi la cele mai avantajoase preţuri.

Prin intermediul platformei de comunicaţii prin satelit, serviciile de televiziune sunt accesibile pe întreg teritoriul României, reprezentând o alternativă la televiziunea prin cablu, pentru zonele în care aceasta nu este disponibilă.

UPC România face parte din grupul american Liberty Global International, care oferă servicii de televiziune prin cablu si satelit, internet şi telefonie în peste 19 milioane de locuinţe din întreaga lume. Liberty Global International este cel mai mare investitor american în România, cu o investiţie de peste 500 milioane USD.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Focus Sat Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Focus Sat Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Focus Sat Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.466