Direct la continutul paginii »

Fertiagro Service SRLFertiagro a fost infiintata in anul 2003 ca raspuns la nevoia fermierilor din Calarasi pentru un partener care sa fie mai mult decat un furnizor comercial.

Oferind solutii complete si personalizate pentru problemele agricultorilor, Fertiagro a crescut impreuna cu acestia. Pesticide de inalta calitate, seminte certificate, ingrasaminte chimice precum si specialitati (regulatori de crestere, biostimulatori, adjuvanti de ultima generatie), putem oferi clientilor nostri tot ce si-ar putea dori un bun agricultor.

Situarea constanta in topul firmelor private din judetul Calarasi si recunoasterea de catre marile companii (Monsanto, Pioneer, DuPont, Nufarm, Makhteshim, Alcedo, Chemark) a calitatii parteneriatului cu Fertiagro sunt tot atatea argumente pentru valoarea firmei noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fertiagro Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Fertiagro Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fertiagro Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.291