Direct la continutul paginii »

A & A Medical Vet SRLProfesionalismul, munca in echipa si atasamentul fata de animale sunt principiile de baza ale personalului A&A Medical Vet. Este responsabilitatea fiecarei persoane din echipa sa aibe un standard inalt de conduita profesionala.

Prin programul NonStop, prin profesionalism si diversitatea serviciilor oferite avem o baza de data cu peste 5.000 de clienti si suntem oricand la dispozitia dumneavoastra.

A&A Medical Vet este un cabinet veterinar modern situat in strada Targu Neamt, nr.30, bloc 715A, cartier Drumul Taberei, sector 6, Bucuresti. Cabinetul a fost inaugurat in septembrie 1999 si inca de la inceput si-a propus sa functioneze cat mai bine spre binele animalelor de companie si implicit al dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale A & A Medical Vet SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre A & A Medical Vet SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii A & A Medical Vet SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.793