Direct la continutul paginii »

Vetzone SRLSeriozitatea precum si calitatea serviciilor a facut ca Vetzone sa devina in Constanta una din cele mai prestigioase clinici veterinare.

In acest moment Clinica are un aparat de anestezie inhalatorie cu concentrator de oxigen si monitor de anestezie, echograf, aparat automat de hematolgie, un aparat semiautomat de biochimie si unul automat de biochimie, aparat automat de sumar de urina, electrocauter bipolar, aparat de detartraj cu ultrasunete.

Clinica veterinara Vetzone a fost infiintata in anul 2005 de catre familia Dr. Leica Cristina si Dr. Leica Laurentiu absolventi ai facultatii de medicina veterinara din Iasi, care timid dar cu multa dragoste si pasiune pentru animale si-au inceput activitatea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vetzone SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Vetzone SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vetzone SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.527