Direct la continutul paginii »

Prored SRLrored SRL are ca obiect principal de activitate importul si distributia de piese de schimb pentru autocamioane , autocare si semiremorci.

Importam si distribuim piese de schimb originale si after market, piese de prim montaj, elemente de caroserie pentru toata gama de camioane.

Cutie viteze:
- Elemente cutii de viteze,
- Pinioane,
- Rulmenti. etc

Rulmenti intermediari
Cruci cardan

Suntem compania de care aveti nevoie pentru camionul dumneavoastra. Suntem PRO Fesionistii mereu aproape de nevoile tale.

Durata medie de livrare a pieselor care nu se regasesc in stocul central sau in punctele de lucru din tara, este de 1-3 zile din momentul lansarii comenzii externe.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prored SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prored SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prored SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.571