Direct la continutul paginii »

Elj Automotive SRLELJ-Auto este situata in Titu , jud. Dambovita. Avand un numar de 270 angajati , ELJ este unul dintre principalii furnizori de repere din material plastic pentru industria auto.

In afara componentelor auto , managementul ELJ Automotive a luat decizia de a dezvolta , in paralel , si productia de repere non-auto din material plastic , executate prin injectie si suflare.

Suntem pregatiti sa oferim beneficiarilor nostri managementul complet al proiectelor in domeniul productiei de articole din materiale plastice:
- proiectare de produs din materiale plastice
- proiectare de matrite de injectat pentru produse din material plastic:
- proiectare tehnologicaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elj Automotive SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Elj Automotive SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elj Automotive SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.428