Direct la continutul paginii »

Vega Websolutions SRLAţi testat cu succes aplicatia POSTA şi doriţi mai mult? Doriti sa aveti o evidenta a destinatarilor, generare de borderouri si alte facilitati? Cu noul program PostaMAX aceasta se rezolva in citeva momente.

Doar alegeţi clientul din listă şi formularele vor fi generate automat. In plus, aveti optiunea de a importa direct clientii din aplicatia de facturare.

Aveti de completat un Buletin de Expediere sau un Mandat Postal? Nimic mai simplu! Cu noul program S2S POSTA aceasta se rezolva in citeva momente.

Doar completati datele clientului si formularele vor fi generate automat. Tiparirea se face direct pe formularul primit de la Posta Romana. Si inca ceva: Acest program va este oferit in mod GRATUITContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vega Websolutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Vega Websolutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vega Websolutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.171