Direct la continutul paginii »

Mati Tours & Camp SAS.C. Mati Tours & Camp S.A. este o firma tânara care îsi propune sa promoveze turismul rural si montan, asigurând clientilor sai cele mai bune conditii de confort. Îi invitam pe toti cei care iubesc natura într-un peisaj de o rara frumusete, în mijlocul unei oaze de liniste.

Ne gasiti pe Valea Porumbacului, la poalele Muntilor Fagaras, departe de agitatia vietii cotidiene, dar aproape de inima padurii si a muntelui. «Casa Teona» si «Casa Krisztina» îsi deschid usile pentru dumneavoastra, oferindu-va o atmosfera familiala, în care veti gasi toata condiitile de confort si intimitate.

Accesul se poate face cu usurinta in orice anotimp. «Casa Teona» dispune de:

- living spatios

- 3 dormitoare duble

- 3 bai

- bucatarie complet utilata

- televiziune prin satelit

Casa Krisztina» dispune de:

Sala de conferita dotata cu: - fotoproiector - sistem audio si video performant - televiziune prin satelit - semineu - 6 dormitoare duble cu baie propie si televiziune prin satelit - bucatarie complet utilata - bar - gratar in aer liber Tarife Extrasezon (05 Ianuarie - 30 Aprilie & 01 Octombrie - 20 Decembrie) - cu exceptia sarbatorilor: - Casa Teona: 80 Lei camera / noapte (fara masa inclusa) - Casa Krisztina: 130 Lei camera / noapte (cu mic dejun inclus) - Casa Krisztina: 110 lei camera / noapte (fara masa inclusa)

Tarife Sezon (01 Mai - 30 Septembrie) - cu exceptia sarbatorilor: - Casa Teona : 100 Lei camera / noapte (fara masa inclusa) - Casa Krisztina : 150 Lei camera / noapte ( cu mic dejun inclus ) Casa Krisztina: 130 lei camera / noapte ( fara masa inclusa )

Pentru inchiriere la cheie , pretul este de : - Casa Teona: 400 Lei / noapte (indiferent de sezon) - Casa Krisztina: 1000 Lei / noapte (indiferent de sezon)  

Pentru sejururi mai lungi informatii legate de tarife se primesc prin telefon/e-mail. Inchirierea se face la cheie, in regim de autogospodarire.

Pentru rezervare se percepe un avans de minim 30-35% din valoare. Pentru cei care doresc sa se ataseze saltele suplimentare in camera, pretul este de 30 Lei / salteaua cu asternut , pe noapte.

Pentru sejururi mai lungi de doua nopti, se aplica o reducere de 10% indiferent de sezon, exceptie fac doar perioadele de sarbatori , unde preturile raman fixe. Este permis accesul cu animale de companie.

 

Sarbatori iarna 2013:

Pentru perioada sarbatorilor de iarna 23.12.2013 - 03.01.2014, preturile sunt urmatoarele:

Pensiunea Krisztina:

- Sejur 2 nopti: 1200 euro

- Sejur 3 nopti: 1600 euro

Pensiunea Teona:

- Sejur 2 nopti: 600 euro

- Sejur 3 nopti: 800 euro

Pentru informatii legate de tarife pentru sejururi mai lungi de 3 nopti va rugam sa ne contactati prin telefon/e-mail.

Inchirierea se face la cheie, in regim de autogospodarire.

Pentru rezervare se percepe un avans de minim 30-35% din valoare.

 

Iubitorilor de munte, le putem da informatii referitoare la traseele montane din zona, si la cerere se pot organiza drumetii cu insotitor calificat. Se pot oferi la cerere si drumetii cu biciclete sau cu cai.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mati Tours & Camp SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mati Tours & Camp SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mati Tours & Camp SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.