Direct la continutul paginii »

Bodany Travel & LogisticsAgentia de turism STAR HOLIDAYS va pune la dispozitie o gama variata de oferte turistice pentru toate destinatiile si anotimpurile. Circuite interne si internationale cu autocarul, bilete de avion la cele mai mici preturi, pelerinaje in Romania si la obiective din Turcia, Grecia, Bulgaria, Moldova, Italia.

De asemnena oferim si consultanta pentru oraganizarea de evenimente speciale, conferinte, seminarii si team building .Pachetele de sarbatori va stau la dispozitie atat pentru sezonul de iarna cat si pentru pimavara vara.

Posibilitatea de a face rezervari la holeluri si pensiuni din Romania cat si international.Inchirieri de autocare si microbuze pentru orice tip de eveniment si de buget.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bodany Travel & Logistics se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bodany Travel & Logistics in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bodany Travel & Logistics, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.195Produse

    1. 2