Direct la continutul paginii »

Cartea Albastra SRL365mag.ro este un magazin virtual axat pe vanzarea de carte in regim de anticariat, muzica pe disc de vinil, filme si obiecte diverse. Oferim clientilor nostri o vastă selectie de produse, carti rare, discuri de vinil apreciate de cunoscatori, precum si DVD-uri cu filme de actualitate.

Magazinul on-line a venit ca o continuare a celor peste 10 ani de activitate pe piata cartilor de anticariat si se doreste a fi un anticariat la indemana cititorilor si pasionatilor de muzica din Romania si de peste hotare.

Punem la dispozitia cunoscatorilor un spaţiu virtual care, datorită conceptului său original, are un potenţial imens pentru atingerea intregului public cunoscator de cultură, muzica si divertisment.

Stocul magazinului nostru este actualizat zilnic si contine o oferta variata impartita pe domenii de activitate in functie de necesitati si gusturi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cartea Albastra SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cartea Albastra SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cartea Albastra SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.