Direct la continutul paginii »

Uniserv SRLCasă de 2 camere
Fără imagini Cluj-Napoca, Zorilor, miko imre 13
regim înălţime: P+1E
An construcţie:2011
Preţ închiriere: 500 €/lună
(4 vizualizări)
Persoană particulară


Criza din ultimii ani ne-a făcut mult mai reticenţi în a ne încrede în previziuni, şi asta pe bună dreptate. Nu mai credem în previziuni şi deoarece în decembrie 2007, după un an în care preţurile apartamentelor vechi din Bucureşti crescuseră cu 50%, consultanţii imobiliari estimau că în următorul an preţurile vor continua să se majoreze cu 20-25%. Cele mai ieftine locuinţe vechi din Bucureşti la vremea respectivă aveau preţuri de 1.500 de euro/metrul pătrat în Pantelimon sau Rahova, unde o garsonieră ajunsese la un preţ de 50.000-60.000 de euro.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Uniserv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Uniserv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Uniserv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.569