Direct la continutul paginii »

Cartier Trading SRLDovedind o seriozitate de la infiintare si pana in prezent "Cartier Trading" a efectuat peste 1000 de tranzactii. Comisionul atractiv da un plus de atractivitate persoanelor interesate de vanzarea, cumpararea, inchirierea de apartamente, case, vile si terenuri.


Agentia imobiliara S.C.,,CARTIER TRADING,,S.R.L. va ofera posibilitatea achizitionarii de apartamente, case, terenuri sau vile, pe zona Mangalia , 2 Mai , Vama-Veche.De asemenea va oferim terenuri ideale pentru construirea unor casute de vacanta. Oferim si apartamente spre inchiriere in sezon si extrasezon. Agentia noastra va sta la dispozitie cu consultanta juridica gratuita, intabularea proprietatii achizitionate si reprezentanta la negocieri.
Oferim seriozitate si confidentialitate. Comisionul este de 2% la prima tranzactie, iar la a doua comisionul scade la 1%.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cartier Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cartier Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cartier Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.930