Direct la continutul paginii »

Coratim SRLMaterialele de cea mai bună calitate, preţurile avantajoase şi locaţiile bine alese sunt trei dintre lucrurile care fac misiunea noastră posibilă: aceea de a oferi clujenilor imobilul pe care şi-l doresc.

Dorim să punem la dispoziţia fiecărui client cea mai bună soluţie de achiziţionare a unei locuinţe în funcţie de dorinţele şi nevoile sale.

Prezentă pe piaţa clujeană doar din 2004, Coratim s-a implicat atât în proiecte mai mici cât şi în proiecte de anvergură pe care le-a finalizat cu succes.

Cu o cifră de afaceri în 2006 de peste 170 de miliarde de lei vechi, Coratim acţionează ca una dintre cele mai puternice firme de construcţii/dezvoltare din TransilvaniaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Coratim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Coratim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Coratim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.437