Direct la continutul paginii »

Best Realtor SRL

In 1995 RE/MAX s-a extins si in Africa de Sud, Europa si Israel. Site-ul WEB al companiei a fost realizat cu link-uri catre toate listarile RE/MAX de proprietati si profilurile de agenti din America de Nord.

In 1996 RE/MAX International a fost premiata de revista Income Opportunities - Franchise Relations Award – pentru suport, training si servicii de comunicatie oferite francizatilor.
Expansiunea continua cu birouri operand in America Centrala si Australia – si pana la sfarsitul anului RE/MAX avea birouri in 20 de tari de pe cinci continente.

Am depasit 119 400 de agenti, 6740 de birouri in peste 63 de tari.

Nemultumit de renumele prost pe care amatori slab pregatiti si cu jumatate de norma l-au adus profesiei de agent imobiliar, Dave Liniger a inceput in 1973 o companie in domeniul imobiliar care se limita sa angajeze numai profesionisti dedicati intrutotul carierei in industria imobiliara. El a dorit o companie in care cumparatorii si vanzatorii puteau intra pe usa oricarui birou de tranzactii imobiliare cu increderea ca vor beneficia de serviciile profesionale de care are nevoie o tranzactie atat de importanta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Best Realtor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Best Realtor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Best Realtor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.626