Direct la continutul paginii »

Asset Imobil SRLMetodele de lucru specifice companiei „HIRSH” sunt rodul experienţei domnului Amir Itskovich care, între anii 1992 şi 2002 a pregătit aproape 2,000 agenţi imobiliari şi a predat sistemul de lucru la peste 150 patroni de agenţii imobiliare, conducându-i spre succes şi profit. Aplicând aceste metode, agenţiile imobiliare şi agenţii lor au obţinut optimizarea profiturilor dincolo de orice aşteptări.

Compania a fost creată de un grup de oameni de afaceri care-i include pe domnul Amir Itskovich din Tel Aviv, specialist în francize şi imobiliar, domnul Haim Gorohovski din Ierusalim, specialist în economia de piaţă rusească şi est-europeană, şi domnul Felix Albert din Moscova, director la compania Rav Bariah Russia, firmă cu peste 700 angajaţi în domeniul sistemelor de protecţie şi siguranţă.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Asset Imobil SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Asset Imobil SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Asset Imobil SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.305