Direct la continutul paginii »

Continental Consulting SRLTResident Condominium este un complex finalizat situat in zona Erou Iancu Nicolae - Baneasa, la 10 minute distanta de Aeroportul International Henry Coanda, in vecinatatea centrului comercial Jolie Ville si la 5 minute distanta de Baneasa Shopping City, oferind un mediu de viata cu un design modern, o cladire cu stil si personalitate ce include toate facilitatile unui proiect residential de inalt stardard: zone de petrecere a timpului liber, piscina, parcari subterane, siguranta, finisaje de calitate.

Jiului Residence este un imobil finalizat in 2009, situat in nordul capitalei, in imediata vecinatate a Pietei Presei Libere, avand o pozitie excelenta, la doua minute de Pacul Herastrau.
Zona a suferit modificari ample, investindu-se foarte mult in infrastructura si imobiliare, avand in continuare un potential de dezvoltare deosebit.
Doua apartamente de doua camere si un penthouse de 4 camere au mai ramas disponibile, avand suprafete generoase si finisaje de calitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Continental Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Continental Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Continental Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.426