Direct la continutul paginii »

Luxba Development SRLLUXBA DEVELOPMENT isi pune serviciile la dispozitia tertilor si, in acelasi timp, valorificand diverse categorii de proprietati, dezvolta propriile sale proiecte: proiecte rezidentiale, comerciale & retail, hoteluri, spatii de birouri, proiecte industriale si publice.

In cadrul companiei noastre isi desfasoara activitatea profesionisti din toate ramurile necesare pentru a oferi un serviciu desavarsit in domeniul imobiliar, completand experienta in investitii imobiliare internationale cu expertiza locala, prin intemediul echipei noastre din Bucuresti, formata din experti in toate departamentele corespunzatoare (arhitectura, inginerie, departament legal, finante, vanzari, constructii etc.).

LUXBA DEVELOPMENT reprezinta un grup de companii cu sedii active in Barcelona si Tenerife (Spania) si Bucuresti (Romania).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Luxba Development SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Luxba Development SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Luxba Development SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.528