Direct la continutul paginii »

Eivissa SRLOferim servicii de inchiriere imobile, administrarea imobilului pe perioada chiriei, servicii de renovare si intretinere.

In cadrul serviciilor de mentenanta se pot oferi servicii specializate de cleaning dupa lucrarile de constructii, dupa mutarea mobilierului sau periodic in functie de solicitarea beneficiarului.

Daca vizitati judetul Maramures in scop turistic, sunteti in calatorie de afaceri in Baia Mare sau aveti rude care vin din tara sau din strainatate in Baia Mare si doriti sa va simtiti sau sa se simta ca acasa, confortabil, sigur, relaxat dar in acelasi timp nu doriti sa cheltuiti multi bani solutia pe care noi v-o oferim este cazare si inchiriere apartamente in regim hotelier pe termen scurt sau lung.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eivissa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eivissa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eivissa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.885