Direct la continutul paginii »

Steel Heating Services SRLSTEEL HEATING SERVICES furnizeaza echipamente de tratament termic de înalta calitate , piese de schimb si accesorii , la preturi competitive .

Oferim servicii de tratamente termice , adoptand cea mai potrivita solutie pentru aplicatiile dumneavoastra , cu respectarea standardelor si specificatiilor in vigoare.
Datorita mobilitatii si disponibilitatii personalului si echipamentelor , toate serviciile noastre de tratament termic se realizeaza acolo unde dumneavoastra aveti nevoie si atunci cand aveti nevoie , reducand astfel la minim timpii morti .

Ne angajam sa oferim servicii la cel mai inalt nivel , in stricta conformitate cu cerintele clientilor, in conditii de siguranta si fiabilitate, 24 de ore pe zi , 7 zile din 7 .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Steel Heating Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Steel Heating Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Steel Heating Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Steel Heating Services SRL


16.569