Direct la continutul paginii »

Macro Romania SRLDialight a lansat in fabricaţie seriile de lămpi pentru iluminat în condiţii de mediu industrial sever, denumite DuroSite 70, 150 şi 250. Indiferent dacă aplicaţia dumneavoastră este o centrală electrică, un combinat chimic, o oţelarie, o fabrică de hârtie ori o linie de îmbuteliere, veţi putea beneficia de performanţele şi economia de energie a acestor lămpi.

Modulul GSM/GPRS M33 fabricat de Qisda este recomandat pentru aplicaţiile de cost critic. Aceasta nu înseamnă însă un rabat de la performanţă, calitate si fiabilitate, care sunt toate foarte bune. Cumparati si utilizati M33 fără să ezitaţi, daca aveti un proiect de cost critic.

Axsem AX5042 este un single chip transceiver, multicanal pentru frecvenţele de 433, 868 si 915MGz SRD. O soluţie low cost şi cu consum mic de putere (5µA consum obişnuit la recepţie), care fac din AX5042 o alegere foarte bună pentru numeroase aplicaţii RF multicanal.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Macro Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Macro Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Macro Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.