Direct la continutul paginii »

Tct Technologies SRLTCT Techonologies este o firma cu capital integral romanesc ce ofera solutii pentru trasnformatoare electrice destinate companiilor mici si mijlocii din Romania.

Firma noastra comercializeaza transformatoare de curent de joasa tensiune pentru montare in instalatii interioare, convertoare de curent AC/DC tip TRT, bobine toroidale pentru filtre, transformatoare toroidale de alimentare, traductoare de curent, transformatoare de curent monofazate.

Pentru a aduce pe piata romaneaca unele dintre cele mai performante transformatoare de curent, echipa manageriala a firmei noastre discerne cu deosebita atentie intre motivatiile de ordin tehnic sau economic.

Asiguram verificarea metrologica initiala a produselor noastre

Astazi firma PFIFFNER, unul din cei mai importanti furnizori ai nostri si-a impus traditia si este remarcata drept unul din liderii mondiali de pe piata de transformatoare electrice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tct Technologies SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tct Technologies SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tct Technologies SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.744