Direct la continutul paginii »

Delita Impex SRLIncepand cu luna iunie 2006, firma incepe activitatea de comert si se dezvolta continuu largindu-si oferta de produse comercializate si extinzandu-si piata de desfacere.

Dintre produsele comercializate amintim : aparataj electric ABB, MOELLER, TELEMECANIQUE, ELMARK, ELECTROAPARATAJ; echipamente de joasa tensiune si ceramica industriala, cabluri si conductori electrici; surse de lumina, accesorii, corpuri de iluminat interior si exterior; scule de mana profesionale I.U.S., ROTHENBERGER, UNIOR, DRAPER, STANLEY, BGS.

In perspectiva dezvoltarii, societatea urmareste inceperea a noi activitati in sfera prestari servicii, domeniul amenajari interioare: montaj centrale termice, aparate aer conditionat, parchet, izolatii termice, ferestre si usi tamplarie PVC cu geam termopan. Toate acestea vor duce si la largirea gamei de produse pe care le comercializam in prezent.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Delita Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Delita Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Delita Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.