Direct la continutul paginii »

Kleemann Lift Ro SRLKLEEMANN HELLAS a fost infiintata in 1983, pe baza know-how-ului si licentei primite de la societatea germana KLEEMANN HUBTECHNIK GmbH.

Sediul principal al companiei este bazat in Zona Industriala a orasului Kilkis, in nordul Geciei, iar birouri si spatii de expunere exista, de asemenea, si in Athena si Thessaloniki.

Grupul KLEEMANN include cinci firme: KLEFER, o companie producatoare de usi automate pentru ascensoare, cu sediul si birourile in zona industriala a orasului Kilkis, KLEEMANN ASANSOR, o companie de comercializare a ascensoarelor, localizata in Istanbul, Turcia, KLEEMANN LIFTOVI, o companie sarbeasca de fabricatie si comercializare a ascensoarelor si KLEEMANN LIFT RO o companie romaneasca de comercializare a ascensoarelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kleemann Lift Ro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Kleemann Lift Ro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Kleemann Lift Ro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.