Direct la continutul paginii »

Telmar Development SRLOferim consultanţă şi servicii, în Galaţi şi Brăila, pentru toate tipurile de evenimente: nunţi, botezuri, aniversări, târguri expoziţionale, corporate events, etc.

Cu o echipă dinamică, flexibilă, plină de imaginaţie "TELE Balloons" vine în sprijinul vostru cu idei, sugestii, inovaţii ce au ca scop lărgirea orizontului dorinţelor voastre, conturarea lor şi în final, satisfacţia şi confortul vostru.

Fiind întotdeauna deschişi tuturor sugestiilor şi propunerilor clienţilor am dobândit o vasta experienţă. Experienţa, la rândul ei, generează profesionalism, acurateţe şi întărită de creativitate, chiar artă.

Oferta noastră de decoraţiuni exterioare si interioare din baloane vine în întâmpinarea clientilor din judetele Galati si Braila cu unicul scop de a întari bunul gust al evenimentului, de a face din nunta, petrecerea sau aniversarea respectiva, o amintire unica, de neuitat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Telmar Development SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Telmar Development SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Telmar Development SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.613