Direct la continutul paginii »

Gala 10 SRLLa Gala 10 …..ne-am specializat în arta design-ului floral... cu atenţie la calitate şi detaliu, combinand culori, forme, texturi, modele si idei inovatoare pentru a face evenimentul cu adevarat memorabil.

Fiecare eveniment zugraveste o imagine, evocă o emotie, spune o poveste ... suntem aici pentru a co-crea un personaj , o petrecere personala, care să te reflecte cu adevarat!


Fie că este vorba de o nunta, sau poate de o cină intimă cu prietenii, scopul nostru este de a lua viziunea ta şi de a o face mai captivanta decat iti imaginezi.

Suntem aici pentru a consilia cu privire la structura, amprenta personala, materialele necesare specialitate, mobilierul şi elementele de recuzită, care vor da partial ambianta si caracterul.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gala 10 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Gala 10 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gala 10 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.814