Direct la continutul paginii »

Egri Vitraille SRLDesignul original este aspectul prin care incercam sa ne definim si sa ne deosebim, creand noi linii de design in cautarea diverselor exprimari al acestei arte.

Atelierul artistului Egri Istvan , cu forma juridica actuala EGRI VITRAILLE srl isi are originile in anii 1970. A fost intemeiat ca atelier de vitralii de catre tatal sau, artistul plastic Egri Laszlo. Egri Laszlo, de profesie pictor devine in anii “60 prima genera

Fiind in primul rand un atelier de arta – nu una de productie - punem accent pe exigenta, unicitate si originalitate. La lucrarile de restaurari – precum si la cele de creatie - respectam in totalitate tehnicile traditionale.

Atelierul artistului Egri Istvan prin colectivul sau confecţioneaza şi restaureaza vitralii din tot spectrul acestei discipline.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Egri Vitraille SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Egri Vitraille SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Egri Vitraille SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.733