Direct la continutul paginii »

Pianissimo SRLSocietatea Comercială Pianissimo SRL a fost înfiinţată în 2006 şi începând de atunci, este la dispoziţia celor care doresc să cumpere instrumente muzicale, partituri şi accesorii.


Firma noastră este distribuitorul autorizat în România al partiturilor de la Editura Muzicală „Zeneműkiadó” din Budapesta, dar putem să achiziţionăm orice partitură editată în Anglia, Italia, Germania, Polonia.

La comandă putem achiziţiona orice fel de instrument muzical de orice calitate şi îl putem trimite prin cea mai rapidă cale la locul de expediţie.

Oferim seturi complete de instrumente pentru orchestre de suflători, orchestre şcolare, filarmonii, dar şi preşcolarilor şi elevilor din ciclul primar. De asemenea, caselor de cultură, şcolilor şi bisericilor le oferim diferite tipuri de instalaţii de sonorizare interioară şi exterioară.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pianissimo SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Pianissimo SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pianissimo SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.943