Direct la continutul paginii »

Doteco Expert SRLFirma noastra, Doteco Expert SRL Bucuresti, este unicul importator pentru Romania al produselor din nomenclatorul TERDENS.

Firma TERDENS este o firma poloneza infiintata in 1984, specializata in producerea si comercializarea dispozitivelor de mediu uitlizate in gospodarie, lider de piata in acest domeniu.

Aceste dispozitive sunt aparate de masura a conditiilor meteo, analogice sau digitale, articole de gradina, precum si articole necesare producerii vinului si sucurilor in gospodaria proprie.

Alte produse, cum ar fi statiile meteo electronice, sunt comercializate impreuna cu liderul german in domeniu TFA, al carui unic partener est-european este.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Doteco Expert SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Doteco Expert SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Doteco Expert SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.