Direct la continutul paginii »

SRLIn cei 12 ani de existenta specialistii firmei au restaurat o serie de icoane sec. XVII – XIX, tablouri de pictura romaneasca moderna si contemporana sec. XIX – XX, de pictura europeana de scoala italiana sec. XVII, de scoala franceza sec. XIX, scoala austriaca sec. XIX si icoane de scoala romaneasca si ruseasca sec. XVII - XIX din colectiile Muzeului de Istorie si Arta al Municipiului Bucuresti.

Inca de la infintare firma a dispus de o serie de specialisti cu atestate pe specialitati in : restaurare pictura, investigatii pictura, investigatii monumente, istoria de artei, conservare.

Firma dispune de un sediu adecvat, atat pentru sectorul administrativ – contabil, pentru cel informatic cat si pentru laboratorul de investigatii,Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.777