Direct la continutul paginii »

Tia Colors Design SRLScopul nostru este sa cream produse personalizate, adaptate fiecarui client, deoarece fiecare dintre noi trebuie sa ne simtim acasa... "ca acasa". Si ce poate fi mai placut decat sa fim intampinati acasa de o mobila exact pe gustul nostru, exact cum am visat-o?

TIA COLORS DESIGN s-a infiintat in anul 2008 avand drept fundament experienta si portofoliul generos al unei echipe tinere, inovatoare si entuziaste, specializata in mobila la comanda.

Analizand cu atentie cererile clientilor nostri, creionam impreuna cu acestia caracteristicile mobilei pe care si-o doresc.

TIA COLORS DESIGN isi pune la dispozitia clientului experienta departamentelor de design mobilier, proiectare, amenajari interioare, montaj si service.

Produsul final va imprumuta din personalitatea si stilul de viata al clientului incadrandu-se perfect in spatiul cel mai drag noua: casa, o casa mobilata cu o mobila facuta la comanda, realizata pe gustul dvs.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tia Colors Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tia Colors Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tia Colors Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.740