Direct la continutul paginii »

Poliartistica SRLEchipa POLIARTISTICA este o echipa tanara, dinamica, calificata, deschisa la provocari profesionale de orice fel.

SC POLIARTISTICA SRL a fost infintata in anul 2004 din nevoia de diversitate, calitate si promptitudine pe piata serviciilor de profil din Romania.

MATERIALE PENTRU PICTURA ! CULORI ULEI & ACRILICE, O GAMA LARGA DE PIGMENTI COLORATI, ULEI DE IN NESICATIVAT ( CRUD ), ULEI DE MAC, TEREBENTINA.

DETINEM STOCURI, DEPOZITE SI ATELIERE PROPRII DOTATE CU UTILAJE SI ECHIPAMENTE SPECIFICE, ASTFEL TIMPUL DE EXECUTIE ESTE FOARTE SCURT (IN REGIM DE URGENTA PUTEM INRAMA O LUCRARE IN MAX. 1 ORA IN INTERVALUL 10.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Poliartistica SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Poliartistica SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Poliartistica SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.749