Direct la continutul paginii »

Conceptualis Studio SRLFiecare detaliu va fi ales cu grija de echipa noastra, tinand cont de stilul si complexitatea spatiului, de bugetul disponibil si de dorintele beneficiarului.

CONCEPTUALIS STUDIO realizeaza proiecte de design interior si arhitectura dintre cele mai diverse, de la locuinte, birouri, spatii comerciale, restaurante si cafenele.

Designerul de interior colaboreaza cu furnizori de mobilier, tapet si draperii, parchet, gresie si faianta, corpuri de iluminat si accesorii.

Ajutorul unui arhitect sau al unui designer este fundamental.
Acestia te ajuta sa transformi un spatiu tern in ceva care sa te reprezinte.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Conceptualis Studio SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Conceptualis Studio SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Conceptualis Studio SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.111