Direct la continutul paginii »

Casa De Stil Jon SRLPrin echipa de tineri energici cu idei inedite va oferim consultanta, solutii de amenajari si decoratiuni preluand agitatia, tensiunea si stresul, pentru a depasi orice obstacol in organizarea celor mai importante evenimente din viata dumneavoastra .

Va punem la dispozitie o gama larga de produse si servicii de calitate: decoratiuni, aranjamente florale, accesorii, transport, fantana de ciocolata, efecte speciale, servicii foto si video, catering, voiaje de nunta, hostess etc.

Casa de Stil Jon este o firma organizatoare de evenimente festive: nunti, botezuri, petreceri pentru copii, banchete, aniversari, evenimente corporate, receptii, spectacole, lansari produse, petreceri de Craciun si Anul Nou.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Casa De Stil Jon SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Casa De Stil Jon SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Casa De Stil Jon SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.644