Direct la continutul paginii »

Point Birotica SRLPoint Office Distribution are peste 8 ani de experienta in domeniul papetariei si a produselor de birou.

Am plecat de la dorinta de a fi un furnizor de incredere, am crescut de-a lungul anilor prin diversificarea gamei de produse si a aprecierii clientilor nostri.

De la inceputul activitatii noastre in acest domeniu, ne-am propus sa va aducem cele mai frumoase si mai bune produse de papetarie, pentru a va crea un spatiu de lucru cat mai confortabil.

De aceea, impreuna cu echipa noastra, ne-am dorit sa va fim alaturi, nu doar sa va vindem o gama de produse, ci sa va consiliem, sa va ascultam cu atentie dorintele si sa va intelegem nevoile. Ne bucuram ca ati sustinut viziunea noastra si ati apreciat calitatea produselor si serviciilor oferite.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Point Birotica SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Point Birotica SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Point Birotica SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.070