Direct la continutul paginii »

Absolut Office SRLProduse de papetarie, birotica, consumabile IT si produse personalizate, toate pe www.absolutoffice.ro - o infinitate de solutii pentru biroul tau!

Pentru Bucuresti si Ilfov, livrarea se face in maxim 24 de ore de la plasearea comenzi si este gratuita ( valoarea minima a comenzi este de 100 RON +TVA )

Pentru oricare locatie din tara, livrarea se va face in maxim 48 de ore, plata curierului se va face de catre dumneavoastra. Compania de curierat agreata de noi este Nemo, la care veti plati 10 Ron primul Kg si 0,9 ron urmatoarele, plus TVA. Daca doriti expedierea cu un alt curier, va trebui sa comunicati datele curierului la [email protected] sau 021.345.05.64

Pentru comenzile urgente, colete atipice, comenzi speciale sau orice alte intrebari sau nelamuriri, va rugam sunati la 021.345.05.64.

Absolut Office s-a nascut din dorinta de a furniza clientilor nostri, Absolut tot ce este necesar intr-un birou, si credem noi ca am reusit. Nu spunem prea multe, dar facem multe si le facem bine, pentru ca ne dorim sa va fim alaturi cat mai mult timp, iar numele nostru sa fie sinonim cu solutia pentru biroul tau. Puteti sa ne credeti sau puteti sa ne testati, oricare ar fi decizia dumneavoastra am fi onorati sa fiti clientul nostru.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Absolut Office SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Absolut Office SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Absolut Office SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.