Direct la continutul paginii »

Total Office SRLFirma noastra infiintata in anul 1994 specializata in desfacerea produselor de papetarie, furnituri de birou, rechizite si consumabile birotica a intrat in LICHIDARE TOTALA in vederea schimbarii obiectului de activitate.

Drept urmare la noi puteti gasi produse la cel mai mic pret din piata , fara adaos comercial si chiar sub pretul de import.

Produsele noastre sunt din import Germania, Franta, Olanda, Italia, Taiwan etc...
Aici veti gasi: caiete import Italia de inalta calitate si design la preturi mai mici decat cele autohtone care in general au hartia absorbanta, seturi de birou si ustensile din mahon, caiete mecanice -Franta, dosare cu elastic, postere sau tablouri complete cu reproduceri de arta import exclusiv Franta, folie de laminat documente, spirale din plastic sau metal si coperti pentru legat documente si multe altele.

La cantitati mai mari reduceri semificative.
Eliberam factura conform legislatiei in vigoare.
DACA GASITI UNDEVA MAI IEFTIN NOI VI LE OFERIM GRATIS !!!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Total Office SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Total Office SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Total Office SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Total Office SRL


30.242Produse

    1. 2