Direct la continutul paginii »

Austral Trade SRLPrimul hop in munca la birou il reprezinta organizarea. Pe rafturi, in seifuri, atent indexate, capsate sau prinse cu agrafe, in dosare de carton sau in mape de plastic, documentele sunt campionii incontestabili ai acestei probe. De acum inainte nu vei mai rataci niciun document.

Fire meticuloasa, cangurul are mereu la indemana instrumentele necesare pentru a face ordine chiar si pe cel mai haotic birou.

Din cele peste 3500 de produse aflate in permanenta pe stoc avem: toate culorile, produse alternative, variante economice sau premium si produse complementare. Oferta noastra completa depaseste 6000 de produse.


Avem standarde ridicate de calitate pentru serviciile oferite, date de experienta acumulata in cei 17 ani de cand suntem pe piata. Contractele cu producatori internationali recunoscuti pentru performanta (Schneider, ACCO, m-real, CEP, Clairefontaine, Rapid etc.) sustin calitatea produselor noastre.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Austral Trade SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Austral Trade SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Austral Trade SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.