Direct la continutul paginii »

Somir Comimpex SRLS.C. SOMIR COMIMPEX S.R.L. este o firma cu capital integral privat romanesc fondata inca din 1996.

Societatea are ca obiect de activitate comercializarea en-gros si en-details de materiale de constructii, confectii metalice, instalatii sanitare, materiale pentru finisaje interioare si transport.

Am selectionat cel mai potrivit personal pentru ca serviciile noastre sa fie la inaltimea cerintelor dumneavoastra. In prezent Somir Comimpex are un numar de 30 angajati la depozitul din Focsani si 6 la depozitul din Odobesti.

Personalul nostru va asigura consultanta pentru alegerea celor mai bune produse pentru nevoile dumneavoastraContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Somir Comimpex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Somir Comimpex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Somir Comimpex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.994