Direct la continutul paginii »

Yesrom SRLYESROM srl , infintata in anul 2001, si-a inceput activitatea prin importul din Ungaria a unor seminte de floarea soarelui, ambalate si distribuite in Romania catre consumatorul final. In prezent executa schimb intracomunitar cu parteneri-producatori din Ungaria, Slovacia, distributia produselor facandu-se pe plan national, catre distribuitori zonali si en-grosisti, dupa caz.

De-a lungul activitatii noastre comerciale am incercat a nu reprezenta produse ce nu deservesc in totalitate interesul consumatorului final privind calitatea, nepunand niciodata in practica algoritmul tipic de pret/calitate, incercand intodeauna a asigura cele mai bune si accesibile preturi de desfacere clientilor nostri!

Punem un accent insemnat pentru a crea o colaborare bazata pe sinceritate, respect si incredere reciproca, tratarea directa si la obiect a problemelor de gen calitate, pret de achizitie, termen de livrare sau termen de plata. Firma noastra intelege sa-si apere interesele sale si ale clientilor sai printr-o politica sistematica in domeniul proprietatii industriale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Yesrom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Yesrom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Yesrom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.017