Direct la continutul paginii »

Uncle Sam SRLAlegerea echipamentelor unui birou necesită o examinare atentă a nevoilor dumneavoastra.

Noi va putem ajuta in deciziile luate pentru achizitionarea de echipamente, realizand comparatii intre diverse configuratii, optimizand raportul performanta/pret in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra.

Noi va vindem echipamentele de care aveti nevoie!

Noi comercializam o gama variata de echipamente, accesorii si piese de schimb pentru calculatoare, imprimante, copiatoare, retele de telefonie, sisteme de alarma antiefractie, sisteme de alarma la incendiu, sisteme de supraveghere video, televiziune cu circuit inchis, sisteme de interfonie, sisteme control acces si pontaj, asigurand servicii de consultanta , punere in functiune, service si intretinere pentru produsele comercializate.

Noi asiguram prin magazinele si service-ul nostru servicii de consultanta la alegerea echipamentelor, punere in functiune, service in perioada de garantie si post-garantie, servicii de intretinere pentru produsele comercializate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Uncle Sam SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Uncle Sam SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Uncle Sam SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

40.805