Direct la continutul paginii »

Sear Central SRLFirmă Spaniolă specializată Ȋn Investiţii,oferă serviciile sale VIP,în cele mai bune condiţii de piaţă.Tratament în Limba Română.Merită să ne contactaţi Cu noi:”.Orice dorinţă se face realitate”
Investiții în Spania

Compania noastră se dedică consilierii și gestionării investițiilor străine în Spania, atât la nivel juridic cât legal, traduceri, contracte, negocieri ,căutare de active; achiziționare de proprietăţi, companii și produce; tranzacții bancare, cercetare de piaţă, acordarea licențelor, reforme, proiecte și eventuale vânzări ulterioare..

Noi oferim clienților noștrii atenție personalizată în limba lor maternă, astfel încât , în orice momento să poată evalua stadiul investițiilor în Spania.
Avem profesioniștii cei mai calificați în diferite sectoare de activitate pentru a face investiția cât mai profitabilă posibil.
Motto-ul nostru este `` Informaţia inseamnă putere'' și în calitate de client, aveți această putere.

Investiții în Spania .
De ce să investeşti în Spania?


``Flagelul crizei și o căutare / negociere amplă , face posibil cumpărarea avantajoasă în sectorul imobiliar în principal,unde tasaţia este în jur de 35 % din evaluarea reală . ''

• Ne aflăm într-o locație privilegiată geostrategic : Spania oferă acces pentru 1.300 de milioane de consumatori .
• Oferă o piață locală mare, cu putere de cumpărare de 47 de milioane de locuitori.
• Are o rețea de infrastructuri moderne și de înaltă calitate.
•Piața forței de muncă combină tinereţea cu înalta calificare .
• Oferă costurile forței de muncă , utilităților și serviciilor de închiriere competitive .
• Povara fiscală în Spania este sub media UE – 27%.
• Oferă stimulente fiscale atractive pentru R + D + I dintre cele mai favorabile din țările OCDE în vederea promovării investițiilor în companii mari , mici și mijlocii .
• Are una dintre cele mai moderne legislației în materie de brevete , mărci comerciale , integrate în sisteme de proprietate industrială internaționale , pentru a proteja în mod eficient rezultatele R + D + I.
• Acesta oferă mari oportunități de afaceri în unele dintre sectoarele cu cea mai rapidă creștere la nivel mondial : ICT(informatică şi telecomunicaţii) , auto , industria aerospațială , de mediu și biotehnologie
• În Spania , ca un stat membru al UE , potențialii investitori pot accesa programele de ajutor europene .
• Investitorii pot conta pe sprijinul ICEX prin intermediul INVEST IN SPAIN, plus de sprijinul acordat de către guvernele regionale și locale pe parcursul procesului de investiții .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sear Central SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sear Central SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sear Central SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Sear Central SRL


17.230